Favo Series, Favorietjes

Beste series op Netflix van dit moment

Als seriefan krijg ik vaak de vraag: Ries, weet jij nog leuke series? Uhh JAAA! Natuurlijk weet ik dat en dat deel ik heel graag met jullie! De afgelopen tijd zijn er namelijk weer veel te gekke series op Netflix gereleased. Check daarom nu mijn lijst met de beste series op netflix van dit moment.

beste series op Netflix - shooterShooter

Binnen 5 minuten was ik verslaafd aan deze serie. Wat een heerlijke spannende serie. Zonder al te veel te verklappen, Shooter gaat over een sniper (je verwacht het niet), die ervan wordt beschuldigd een mislukte moordaanslag op de president van Amerika te hebben gepleegd. In de serie doet de sniper genaamd Bob Lee Swagger er alles aan om zijn onschuld te bewijzen. Goeie serie, spannend en een absolute must see! De serie is een vervolg van de gelijknamige film. Seizoen 1 heb ik ondanks mijn drukke agenda, binnen een week uitgekeken. Dit heeft me wat uurtjes slaap gekost, maar dat is deze serie absoluut waard. Als je van spannende actie series houdt, dan vind jij Shooter zeker een van de beste series op Netflix van dit moment.

beste series op netflixDesignated survivor

Designated Survivor behoort tot een van mijn favoriet. Ik hou heel erg van dit type serie. Het is een spannende, meeslepende serie die niet al te voorspellend is en iedere aflevering gebeurt er weer iets nieuws. De serie gaat over de ‘designated survivor’, dat is de man of vrouw die wordt aangewezen bij belangrijke gebeurtenissen in Amerika. Diegene, vaak een wat minder belangrijk politiek figuur binnen het witte huis, is tijdens een belangrijk event op een andere plek gelocaliseerd. In het geval dat er iets vreselijks gebeurt, zoals een aanslag op Het Capitool, dan is de ‘designated survivor’ de aangewezen persoon, die het land moet besturen en opbouwen. Dit is precies waar deze serie overgaat. De ‘nieuwe’ president komt voor veel moeilijke situaties te staan. In de serie volg je de president met al zijn struggles en de jacht naar de verantwoordelijke achter de aanslag op Het Capitool.

beste series op netflix13 Reasons why

Over deze serie is al heel wat geschreven. Het een serie van een heel nieuw genre. Het verhaal is nieuw, leerzaam en meeslepend. Een typische serie: you hate it or you love it! Hoe dan ook, deze serie zet je zeker aan het denken. Heel kort, in deze serie volg je het leven van een schoolmeisje: Hannah. Zij heeft zelfmoord gepleegd en aan de hand van verschillende audioopnamens gaat Clay op onderzoek naar de 13 redenen waarom Hannah tot deze ingrijpende beslissing is gekomen. Seizoen 1 van deze serie was een laaiend succes, laten we hopen dat seizoen 2 net zo goed wordt. Na elke serie wil je weten hoe verder gaat, maar mega spanned is de serie niet. Ideale serie vlak voor het slapen gaan dus!

beste series op netflixStranger things

Hoewel ik normaal gesproken helemaal niet van dit soort type serie houd, behoort Stranger Things voor mij nu toch tot de beste series op Netflix van dit moment. De acteurs van deze series zijn geweldig en zeer goed gecast. Het genre van deze serie is Thriller en Sci-Fi maar echt eng is de serie niet. Er heerst een heerlijke 80’s vibe in de serie, in de zin van vreselijke kapsels en outfits, old school muziek en vaak lekker kneuterig. De verhaallijn is heel vernieuwend en ook seizoen 2 van Stranger Things is goed. Eigenlijk wil ik niet te veel verklappen over het verhaal van de serie. Kort gezegd gaat het over een jongen die wordt vermist en tijdens de zoektocht van zijn vriendjes, moeder en politiechef komen ze vreemde dingen tegen over een soort ondergrondse wereld waar bepaalde krachten tot leven komen.

Wil je nog meer serie tips? Bekijk dan mijn top 25 leukste series.

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *