Favorietjes

Favo Groene Smoothie met boerenkool

Gezond eten gaat bij mij met vallen en opstaan. Maar als ik dan eenmaal de letterlijke smaak te pakken heb, dan ga ik er ook echt voor. Vijf keer in de week sporten, lekker gezond eten en zelfs geen chips (iets waar ik eigenlijk gewoon niet zonder kan). Om je dagelijkse portie aan groenten binnen te krijgen, is een groene smoothie ideaal! Een van mijn favorieten, is de groene smoothie met boerenkool.

Wat heb je nodig  ?

De verhouding zijn gebaseerd op ongeveer 1250 milliliter.

  • 200 gram boerenkool
  • 2 avocado’s
  • 2 bananen
  • 5 aardbeien
  • Een paar flinke scheppen Griekse Yoghurt.
  • Voeg ook wat water toe, anders wordt het een te dikke pap.

Groene smoothie blenderenHoe maak je het ?

Alles in de blender gooien en klaar is Kees !! Hoe makkelijk wil je het hebben. Ik snijd alles wel aardig klein zodat de blender het iets minder zwaar heeft. Je kunt eindeloos variëren met de groene smoothie met boerenkool. Je kunt er zaden in gooien, eitwitpoeder of wat dan ook. Ook de bananen en aardbeien kan je bijvoorbeeld vervangen door blauwe bessen, druiven of appels. Ik vind het zelf wel lekker om iets van zoetigheid aan de smoothie toe te voegen zodat het ook echt serieus lekker smaakt.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *