Over Ries

Hi there, en welkom op Ries is Wies. Ik ben Richella, 24 jaar en een optimistische spruit. Ries is Wies heb ik opgericht zodat ik mijn leven kan delen met de rest van de wereld. Alles wat met mijn leven betrekking heeft, knal ik hier op. Vooral leuk voor mijzelf voor later, maar wie weet heb jij er ook wel wat aan.

In mijn dagelijkse leven volg ik momenteel de master Business Development & Economics aan de Universiteit van Utrecht. Verder ben ik gek op sporten. Sinds kinds af aan ben ik al veel met sporten bezig. Op mijn vijfde ben ik begonnen met voetbal en dat doe ik nog altijd met heel veel plezier. In de tussentijd heb ik ook andere sporten gespeeld zoals tennis, schaatsen en squash maar voetbal blijft mijn grootste liefde. De laatste jaren ben ik ook fanatiek aan het sporten in de sportschool. Erg fijn om hard te trainen om specifieke doelen te bereiken.

Favoriete bezigheid in mijn vrije tijd, naast sporten, is leuke dingen ondernemen. Lekker afgezaagd ik weet het, maar ik moet het toch even noemen. Ik heb het geluk dat ik omringd ben met heel veel fijne vriendinnen, waarbij er altijd wel iemand zin heeft om iets te doen. Met dit lekker weer is dit uiteraard terrassen, wijntjes drinken in de tuin, stappen of avondjes eindeloos spelletjes spelen. Om al die leuke dingen te betalen werk ik in het weekend in café Moestas. Hier sta ik al een aantal jaar achter de bar en nog altijd met onwijs veel plezier.

Op regenachtige zondagen of in de avond na een lange dag kijk ik graag films en series. Omdat ik nogal veel energie van mezelf heb, heb ik niet heel veel slaap nodig en kan ik rustig tot in de late uurtjes een serie kijken:)

Ik geniet enorm van het leven en probeer er dan ook altijd uit te halen wat er in zit!